Melancholie en vervlogen herinneringen

Gebeten door het reisvirus, reizen Erwin en ik intussen al 22 jaar de wereld rond. We zijn vooral verzot op avontuurlijke reizen, exotische reizen, en niet in het minst op safari’s. Als het vooral maar ‘niet gewoon’ is: death rides, toboganing, tobogan glijden, bungeejumpen, gletjerhiken, icescooter, diepzeeduiken, paardrijden, hondensleetocht, parasailing, harley biking, treetop canopy,… We wilden het voor geen geld missen.
Van elk land bracht ik steevast een traditioneel hoedje mee als souvenir. Dat werd samen met een mooie foto als herinnering opgehangen in de fitnesskamer. Het is een verademing om hier na een zware dagtaak te gaan sporten en telkens weer opnieuw weg te dromen en te mijmeren over de avonturen die eraan verbonden zijn….
Deze kamer kan vanaf nu alleen nog interessanter worden met al die nieuwe avonturen die op ons wereldreisprogramma staan.
Met ongeremd enthousiasme beginnen we er aan. Nieuwsgierig, uitgelaten en (nog) niet geremd door eventuele moeilijkheden die ons pad ongetwijfeld zullen kruisen.

3 comments