gerecycleerde autobanden

De laatste loodjes …..

Het wordt spannend. Het aftellen is begonnen. Heb mijn profiel op LinkedIn aangepast met mijn nieuwe functie: World explorer/Globe-trotter at ‘The World as a Stage’.

Wat een leuke reacties heb ik hierop gekregen! Dank je wel.

Alles wordt nu netjes gepland. Een nieuw schema voor Ingrid, de huishoudhulp, nog een laatste keer langs de kapper, de tandarts, de laatste inspuitingen bij de dokter, de EHBO kit ophalen bij de apotheker, enz. De haarverf (voor de uitgroei !) gaat mee in de koffer, maar de gel-nagels gaan er voor onbepaalde tijd af. Ik denk niet dat er in Papoea een nagelstudio te vinden is ☺

Het bed in de logeerkamer ligt al vol met spullen. Nu nog selecteren. Het moeilijkste zijn de schoenen. Ik kan niet kiezen. Vermits het maximum gewicht van de bagage naar Papoea slechts 23 kg is, bepaalt dit ook het totaal gewicht voor de rest van de vluchten.

Het zal een huzarenstukje worden om deze klus te klaren… Maar goed. Zoals je op de foto kan zien zijn er nog steeds alternatieven voor het geval ik niet de juiste schoenen zou bijhebben.

 

 

1 comment