Nieuw Zeeland

Home  /  Onze reisweg  /  Deel 1 : Oceanië  /  Nieuw Zeeland

Vanaf 11 maart vliegen we naar Christchurch in Nieuw Zeeland, het land van de lange witte wolk. Iedereen die ons kent weet dat wij in 1998 op een haar na,  in Nieuw Zeeland/ Paradise near Queenstown woonden. Maar de slechte aziatische economie stak ons stokken in de wielen…Het heeft zo moeten zijn. En vermits we nu toch in de buurt zijn nemen we de tijd om even dag te zeggen aan Jim, en om nog een weekje in het zuiden van het zuidereiland (met de motor?) rond te trekken.
Ahhh,  nostalgie….

3 Comments +
 1. jose schreef:

  Mochten jullie Jim echt nog ontmoeten, doe em dan de groeten. Hij zal die 2 dames NL + B, korte tijd later gevolgd door 2 heren B + NL vast nog op zijn netvlies hebben………tenslotte was Paradise bijna ons paradijs!
  José

 2. ludo schreef:

  aai, aai : nog slechts 2 dagen ! Ik herinner me nog mijn slecht humeur op het einde van onze 3 maanden Azie.
  Maar jullie kunnen direct plannen maken voor de volgende 3 maanden reizen, terwijl je uitrust in de warme franse zon.
  Profiteer er inmiddels nog van. Ook een dikke proficiat voor de verzorgde blog, de mooie foto’s en het doorzettingsvermogen om alles piekfijn in orde te houden.

Leave a Reply

ANTI SPAM Maak de rekensom vooraleer je je comment verstuurt - Please complete question before sending your comment. * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.